На Кіровоградщині помер багаторазовий чемпіон України з автокросу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Багаторазовий чемпіон України з автокросу на спеціальних автомобілях баггі Валерій Марченко помер у віці 60 років вчора, 31 липня. Про це повідомляють родичі та друзі ветерана спорту. Смерть настала о 19:20 в результаті онкозахворювання, перед яким організм спортсмена виявився безсилим.

 Пише “Моя Олександрія”

Марченко Валерій Васильович народився 11 квітня 1955 року в Олександрії. Закінчив Кременчуцький політехнічний інститут, працював у ДОСААФ з 1978 по 2000 роки, пройшовши шлях від начальника спортивно-технічного клубу до директора ДОСААФ.

Учасник багатьох спортивних змагань із автоспорту. Багаторазовий чемпіон України, триразовий чемпіон Молдови з автокросу на спеціальних автомобілях баггі. Учасник європейських етапів з автокросу в Прибалтиці, Німеччині.

У 2000-х працював два роки директором Олександрійського центрального ринку, а потім десять років очолював Кіровоградський союз ринків області.

Похорон відбудеться завтра, 2 серпня, о 11:00 за адресою вулиця 6-го грудня, 42 (за районним відділом міліції). Гонщик буде похований в Головківці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар