У Кіровограді зіграли солдатсько-волонтерське весілля (ФОТО)

????????????????????????????????????

На вихідних, 25 липня, в Кіровоградському обласному художньому музеї поєднала свою долю солдатсько-волонтерська пара – одружилися демобілізований доброволець 34-го батальйону тероборони Олексій Кравцов та волонтер ГО «Українська варта» Катерина Бобровницька .

Історія кохання Олексія та Катерини – це 8 років перевірених часом та життєвими негараздами стосунків. Пара все чекала ідеального моменту, щоб вступити у шлюб. І тільки цей момент настав – почалася війна.

«Ми хотіли одружитися ще минулого року, але саме тоді почалося військове протистояння на сході України, – розповідає військовий-наречений Олексій Кравцов. – Відповідно, весілля відклали на потім, а я вирішив піти добровольцем в 34-ий батальйон тероборони. Ніхто не знав, що все так надовго затягнеться… а тепер, коли мене демобілізували, ми вирішили більше не відтягувати цей момент і зіграли весілля».

Поки Олексій захищав мир та спокій своєї землі, Катерина теж дарма часу не гаяла – разом з друзями вирішила займатися волонтерством, а потім приєдналася до всеукраїнської громадської організації «Українська варта».

«Льоша пішов добровольцем. А в мене було два варіанти – або сидіти плакати, або допомагати нашим захисникам. Я обрала другий варіант. Зараз, коли його демобілізували, ми займаємося волонтерством разом. Адже там, на сході, лишилося багато наших товаришів, друзів, побратимів, яким дуже потрібна допомога та підтримка», – розповіла після церемонії наречена-волонтер Катерина Бобровницька, тепер уже Кравцова.

Привітати молодят із визначною датою у їхньому житті прийшли не лише найближчі друзі та рідні. На церемонію також завітали волонтери ГО «Українська варта» та «Серця матерів», які презентували подружжю символічний подарунок – український рушник та букет квітів з чорнобривців та кропу.

«Катю я знаю вже близько семи років, – розповідає волонтер «Української варти» Юлія Мартинюк-Жосан. – Минулого року, коли вирішили створювати волонтерський рух на Кіровоградщині, одразу зателефонували Каті і вона відгукнулася на наше запрошення. З того часу ми разом допомагаємо нашим хлопцям».

Колектив Першої електронної газети і всі небайдужі кіровоградці вітають молоде подружжя зі святом! Бажаємо вам всього найсвітлішого, найніжнішого і, звісно, мирного неба над головою. Дякуємо, що у такий тяжкий для держави час ви присвятили частинку себе наближенню миру у нашій державі.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар