Кіровоградський “Голос країни” їде підкорювати Болгарію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградський самородок Владислав Кашпуренко, який став фіналістом телепроекту “Голос країни”, береться підкорювати міжнародний фестиваль “Зірка на хвилі” у Болгарії.

“Цей конкурс для виконавців різних категорій, – розповів Першій електронній Владислав Кашпуренко, – я буду виступати з сольною програмою як оперний співак і у складі колективу “Гльокляйн” (німецький культурний центр “Розвиток”).

Запрошення на конкурс кіровоградцю особисто надійшло від організаторів фестивалю після того, як його помітили на інших проектах. А німецькому центру – за те, що вони стали луреатами міжнародного фестивалю у м. Києві минулого року. Саме там рганізатори “Зірки на хвилі” високо оцінили рівень розвитку німецької культури в Україні.

До болгарського міста Бургас з’їдуться таланти із шести країн світу (серед яких Україна, Росія, Молдова) – разом, як повідомили Владиславу, буде близько 8 тисяч виконавців. Україну представлятимуть виконавці з Дніпропетровська, Києва, Одеси, ну і з Кіровограда.

“Участь у конкурсі не дешева, адже дорога неблизька і бути треба там довгий час, тому мені допоміг благодійний фонд народного депутата Станіслава Березкіна  “Добротвір”- говорить Владислав Кашпуренко.

Фестиваль триватиме 12 днів. 4 з них міжнародний склад журі (6 гуру вокалу) обиратиме талантів, гідних поборотись за першість у наступних турах.

“Я думаю, що Кіровоград покаже, на що здатен і завоює одне із перших місць, а може і гран-прі”, – переконує Владислав Кашпуренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар