Кіровоградщина попрощалася із загиблим учасником АТО Ярославом Дрьоміним

У вівторок, 23 червня, на кладовищі одного з сіл Гайворонщини був перепохований український герой-учасник АТО – Ярослава Дрьомін.

Про це заявив під час апаратної наради Сергій Коваленко.

У квітні 2014 року Гайворонським військовим комісаріатом Ярослав Дрьомін знову був призваний до лав Збройних Сил України. У складі 93-ої окремої механізованої бригади брав участь в антитерористичній операції на сході України. Був водієм, доставляв боєприпаси, вантажі та особовий склад в зону АТО – повідомляють на сайті Гайворонської РДА.

В серпні 2014 року Ярослав Павлович Дрьомін загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. Був тимчасово похований у Запоріжжі на Алеї воїнів, у яких не встановлені прізвища.

23 червня 2015 року в с. Хащувате провести в останню путь захисника зібралася велика кількість жителів Гайворонщини. Вшанували пам’ять загиблого героя чиновники, жителі села, району, військовослужбовці, волонтери.

Прощання з Героєм відбулося в Будинку культури рідного села героя. На сільському кладовищі було проведено траурний мітинг. Побратими по зброї вшанували пам’ять загиблого Героя військовим салютом.

Народився Я.П.Дрьомін в с. Хащувате Гайворонського району. Після закінчення місцевої загальноосвітньої школи, вступив до Гайворонського машинобудівного технікуму, де отримав професію техніка-механіка. Служив в Збройних Силах України, а після демобілізації – в органах внутрішніх справ. Подальша трудова діяльність Ярослава була пов’язана з ПСП “Нива” (с. Хащувате).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар