У розвиток Кіровоградщини вклали 599,3 млн.грн. інвестицій

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За січень–березень 2015р. підприємствами та організаціями області за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 599,3 млн.грн. капітальних інвестицій, що на 22,8% менше

Products free mistress web cam think.

ніж за січень–березень 2014р.

Основним джерелом фінансування капітальних інвестицій були власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 62% усіх капіталовкладень.

Підприємствами м.Кіровограда освоєно 23,8% загального обсягу капіталовкладень по області.

Найбільшу частку капітальних інвестицій освоєно підприємствами сільського, лісового та рибного господарства (34,6%), установами державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування (28,5%) та підприємствами промисловості (18,3%).

У січні–березні 2015р. збільшили обсяги капітальних інвестицій підприємства транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності; організації, що здійснюють операції з нерухомим майном; установи професійної, наукової та технічної діяльності; державного управління й оборони та обов’язкового соціального страхування; освіти; охорони здоров’я та надання соціальної допомоги; мистецтва, спорту, розваг та відпочинку, натомість зменшили – підприємства сільського, лісового та рибного господарства; промисловості; будівництва; оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів; тимчасового розміщування й організації харчування; інформації та телекомунікації; діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування.

Капітальні інвестиції у житлове будівництво становили 35,4 млн.грн. (5,9% загального обсягу), що на 42,6% більше ніж за січень–березень 2014р.

ГУ Статистики в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар