Державну виконавчу службу ліквідовано

З 6 квітня 2015 року припиняється діяльність Державної виконавчої служби України (ДВС) щодо реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб).

Постановою Кабінету Міністрів України від 21.01.2015 № 17 «Питання оптимізації діяльності центральних органів виконавчої влади системи юстиції» передбачено ліквідацію Державної виконавчої служби України, на підставі якої утворено комісію з ліквідації Державної виконавчої служби України (місцезнаходження комісії: м. Київ, вул. Артема, 73).

Згідно зазначеної Постанови завдання і функції з реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб) покладено на Міністерство юстиції України.

У зв’язку із зазначеним вказані функції переходять до Департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України.

На підставі викладеного, діяльність Державної виконавчої служби України щодо реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб) припиняється з 06.04.2015 та відповідно припиняється проведення особистого прийому громадян посадовими особами та керівництвом Державної виконавчої служби України, та отримання поштової кореспонденції, яка адресована Державній виконавчій службі України, в тому числі відділу примусового виконання рішень.

З 07.04.2015 буде прийматися лише поштова кореспонденція, яка стосується діяльності комісії з ліквідації Державної виконавчої служби України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар