Кіровоградського спецназівця провели в останню путь у його день народження (ФОТО)

Сьогодні, 6 квітня, кіровоградці провели в останню дорогу Дмитра Панченка, бійця 3-го полку спецпризначення.

Проводжали Дмитра Миколайовича у небесну дорогу родичі, спецназівці, громада. У кожного був свій теплий спогад і добре слово про загиблого, який пройшов 35-літній життєвий шлях з честю і загинув не менш гідно.

Загинув Дмитро 29 серпня 2014 року поблизу села Червоносільське під час виходу з Іловайського котла. Він загинув, коли витягував з поля бою поранених побратимів. Оскільки тіло хлопця з поля бою тоді не вдалося забрати, його офіційно вважали зниклим безвісти. Рідні та близькі до останнього вірили, що Дмитро живий. Нещодавно тіло ідентифікували з допомогою ДНК-аналізу.

Дмитро Панченко родом із села Соколівка Кіровоградського району. Закінчив кіровоградське медучилище. У мирному житті працював фельдшером у селі Ганнинське, яке належить до Крупської сільради. На війну мобілізований санітарним інструктором розвідгрупи 3-го полку СпП. Як розповідають бойові побратими, у Панченка неодноразово була можливість піти з фронту, але він цього не зробив – відчував свій обов’язок перед Батьківщиною.

Сьогодні, 6 квітня, Дмитро Панченко мав зустріти 36-й день народження. Але небеса покликали його до себе, залишивши сиротами двох дітей і вдовою дружину.

Вічна пам’ять герою!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар