Творчі заходи та інтелектуальні ігри у бібліотеці (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська ОУНБ ім. Д. Чижевського запрошує.

31 березня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться персональна виставка Ірини Мелешко “Закохана в ткацтво”. Перші уроки художнього ткацтва Ірина отримала від Заслуженого майстра народного мистецтва, автора килимових ляльок Олександри Пренко. Майстриня стала творцем образів птахів, звірів, квітів, вазонів, що увібрали в себе традицію килимарства Кіровоградщини, його захисну силу, красу та колірну гаму. Запрошуємо на відкриття виставки!

31 березня о 14.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться літературний вечір “Ліричний камертон Миколи Рильського” присвячений Всесвітньому дню поезії. Запрошуємо на зустріч поетів і читачів – тих, хто творить і любить поезію. Нехай цей весняний день подарує вам натхнення на власну творчість!

31 березня о 15.00 у відділі мистецтв відбудеться майстер-клас для дітей «Клаптикове яйце». Напередодні пасхальних свят, майстриня Ірина Кудревич покаже, як виготовити яскраві пасхальні яйця з клаптиків тканини, які стануть гарною прикрасою до Великоднього свята. З собою взяти: клаптики тканини різного кольору, синтепон, шнурок (20 см), голки, нитки та ножиці;

4 й 5 квітня з 10.30 в Клубі інтелектуальних ігор ОУНБ імені Д.І.Чижевського відбудеться шаховий турнір, присвячений Дню Перемоги.

Змагання проходитимуть серед шахістів двох категорій: І-до 8 років і ІІ-до 12 років. В шахових баталіях візьмуть участь юні шахісти клубів “Чатуранга” та ім. Сергія Задорожного. До когорти гравців можуть приєднатись усі бажаючі цієї та інших вікових категорій. На переможців чекають медалі, дипломи, цінні подарунки.

Щодня, з 10.00 до 19.00, у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою, після чого зможеш розпочати гру сам або удвох, а твій віртуальний образ повторить усі твої рухи на широкоформатному екрані. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!

Ми запрошуємо всіх провести веселі канікули в бібліотеці. Вас чекають дивовижні подорожі в море цікавих книг і яскравих журналів, захоплюючі настільні та розвиваючі комп’ютерні ігри, безкоштовна інтерактивна дошка і дві сучасні ігрові дитячі кімнати! Якщо у вас немає друзів – приходьте в обласну бібліотеку ім. Д. Чижевського! Тут ви знайдете друзів, однодумців, цікавих співрозмовників. Разом ви можете читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити – розважатися!

Запрошуємо дівчаток, хлоп’ят, а також їхніх батьків з понеділка до п’ятниці, з 10.00 до 17.00 взяти участь у майстер-класах «Вмілі ручки»; подивитися екофільми, мультфільми про комах і відеоролики «Кумедні тварини»; пограти в PlayStation і Kinect, на інтерактивній дошці в екологічні ігри та вікторини «Дивлюся, дивуюсь, дізнаюсь»; відвідати: краєзнавчі хвилинки «Чи знаєте ви своє місто»; огляди-бесіди «Чудеса світу: енциклопедичні цікавинки» ; голосні читання «Бібліоекспрес з нечуваних чудес».

Довідки за телефоном 066 122 70 98

Програма «Весняні канікули в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського» діє з 23 березня до 14 квітня 2015 року.

Приходь разом з друзями!

Наша адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар