Кіровоградський 34-ий батальйон поповнився ще трьома відремонтованими «Ураганами»

34-ий батальйон тероборони Кіровограда поповнився важкою технікою – сьогодні військові забрали з ремонтної бази «Креативу» 3 відремонтованих МАЗи «Ураган» і трал (причеп для транспортування важкої артилерії).

«Міністерство оборони виділило нашому батальйону 3 МАЗи з тралами, але вони потребували капітального ремонту, – розповідає заступник командира батальйону з озброєння Олег Плохов. – Довідавшись про нашу проблему, народний депутат Станіслав Березкін звернувся до ПрАТ «Креатив» з проханням допомогти з ремонтом транспорту. От сьогодні хлопці забирають МАЗи і трал, а взамін на ремонт привезуть ще 2 трали».

Поки хлопці перевіряють машини, головний інженер ПП «Сервіском» (структурний підрозділ «Креативу») Олександр Соломонов розповідає, що незважаючи на вік транспорту (1973 і 1982 року випуску), ходова частина у досить хорошому стані. Правда, роботи все ж таки багатенько було – 10 днів п’ятеро робітників трудилися над ремонтом машин.

«Ми провели технічний огляд транспорту, замінили гідравлічну систему, поставили фари, дзеркала заднього виду, замінили лампи. Правда, деякі запчастини шукали по знайомих, старих гаражах та у дідусів на блошиних ринках, бо деталі до таких машин уже не виготовляють, – розповідає Олександр Соломонов. – Косметичний ремонт вирішили не робити. Це все одно не надовго. Головне, щоб машина справною була».

Читайте більше: Автомобілі 34-го батальйону готові до бою

За останні 2 місяці за сприяння Станіслава Березкіна  працівники ПП «Сервіском» відремонтували 10 одиниць військової техніки та більше 10 одиниць генераторів на суму 152 тис. гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар