У міжнародний день лісів на Олександрівщині посадили майже 4 тис. дубів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Міжнародний день лісів, який щорічно відзначається 21 березня, на Кіровоградщині стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», у ході якої на території Червоно-Нерубаївського лісництва (Олександрівський район) було посаджено майже 4 тисячі сіянців дубу звичайного. 

Про це кореспонденту Першої електронної газети розповіла начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко.

«На нинішній рік лісогосподарські підприємства області запланували створити лісові насадження на площі 670 гектарів, з них захисних 150 гектарів, доповнити лісові культури на площі 900 гектарів, з них 440 гектарів захисних. Частину цих робіт вже виконано. Станом на 20 березня, створено лісів на площі 244 гектарів (на зрубах), доповнено – 100 гектарів, з них 38 гектарів нових лісів», – зазначила Наталія Ревенко.

Цього року молоді деревця садили Наталія Ревенко, голова Олександрівської РДА Ольга Борота та районної ради Микола Марфула, директор ДП “Олександрівський лісгосп” Іван Гапич, учні шкільного лісництва Підлісненської шкони на чолі з головою обласної асоціації шкільних лісництв, директором школи Наталією Чабан, журналісти та працівники лісництва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар