Головний тренер ФК “Зірка”: під час зимової перерви була проведена серйозна робота

Сьогодні відбулася прес-конференція за участі керівництва та тренерського штабу  футбольного клубу «Зірка». Журналістам розповіли про етапи підготовки до весняної частини чемпіонату, а також презентували  новобранців команди, повідомляє кореспондент Першої електронної.

За словами головного тренера ФК «Зірка» Сергія Лавриненка, під час зимової перерви була проведена серйозна робота. «Ми провели 2 навчально-тренувальних збори. Один збір відбувся у Полтаві, де ми взяли участь у Кубку Віктора Пожечевського, а інший провели у Нікополі. Там команда зіграла 3 контрольних поєдинки. Два з яких кіровоградці виграли, а один матч завершився нічиєю».

А ось про плани на весняну частину чемпіонату говорив вже президент клубу Максим Березкін. «Вихід до Прем’єр-ліги цього сезону – це із розряду фантастики. Проте, завдання не змінювалися. Ми будемо награвати колектив, і намагатися демонструвати якомога красивий футбол».

Далі журналістам представили новачків команди. Їх п’ятеро. Роман Локтіонов, Максим Ковальов ( обидва виступали за Алчевську «Сталь»), Владислав Лупашко (перейшов з маріупольського «Іллічівця»), Олександр Кучеренко ( останньою командою був краматорський «Авангард») та Роман Бочак( грав за кіровоградський «Олімпік» та молодіжний склад ФК «Дніпрпо»).

Побачити у грі нових футболістів, кіровоградці зможуть вже найближчої суботи. 21 березня о 15.00 кіровоградська «Зірка» вдома прийматиме одного з лідерів чемпіонату – ФК «Гірник-Спорт».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар