Операція «Буря» підняла пенітенціаріїв Кіровоградщини (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 12 березня, згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 січня 2015 р. № 47-р «Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації», о 5 годині 30 хвилин для персоналу управління ДПтС України в Кіровоградській області було оголошено навчальний збір за ввідною «Буря». 

Під час збору проведено стройовий огляд персоналу, перевірено наявність документів, що посвідчують особу, а також вміст тривожних валіз.

Відповідну перевірку провели начальник управління ДПтС України в Кіровоградській області полковник внутрішньої служби Юрій Ткаченко, а також головний спеціаліст з мобілізаційної роботи та цивільного захисту управління старший лейтенант внутрішньої служби Анатолій Сарана.

Під час заходу Анатолій Сарана провів заняття на тему «Безпека життєдіяльності у побуті. Правила та порядок дій при виникненні надзвичайних ситуацій пов’язаних з веденням бойових дій», після чого пенітенціарії переглянули навчальний фільм про дії під час артилерійських обстрілів, безпечні укриття та правила поведінки в таких умовах.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар