Світловодщина попрощалась з Віталієм Іскандаровим (ФОТО)

Сьогодні, 7 березня,  у селі Свердлівка Павловської сільради Світловодського району відбулася церемонія прощання із старшим солдатом Віталієм Іскандаровим, 1978 р. н., який загинув в зоні проведення АТО 6 лютого поточного року.

Як повідомив кореспонденту Першої електронної газети військовий комісар Світловодсько-Онуфріївського об’єднаного військкомату Микола Грінченко, Віталій Іскандаров пав смертю героя, підбивши два ворожі танки, які обстрілювали шляхи відводу українських військ у районі с. Чорнухіно (неподалік Дебальцевого, Донецької обл.). Слова комісара підтвердили бойові побратими Іскандарова – учасники тих подій.

До цього часу тіло воїна було на ідентифікації, перебуваючи у морзі Дніпропетровського шпиталю. Молебень за загиблим героєм відслужив настоятель світловодського церкви Архистратига Михаїла о. Василій. Окрім односельців, у церемонії прощання, які супроводжували почесний караул і військовий оркестр із Кіровограда, взяло участь і керівництво району. Поховали Віталія Іскандарова, у якого залишилась мати, дружина та двоє неповнолітніх діток, на сільському кладовищі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар