У Компаніївці автор бестселерів розповів про літературні будні і роботу на городі (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Близько трьох сотень читачів зібралося сьогодні у студентському клубі Компаніївського технікуму ветеринарної медицини на презентацію нових книжок про пригоди українського сищика Івана Карповича Підіпригори.

Автор романів Владислав Івченко та редактор видавництва «Темпора» у рамках туру Кіровоградщиною, що проходить за сприяння Благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір», другий день поспіль проводять інтерактивні зустрічі з читачами у різних районах області.

Владислав Івченко розповів, що заради написання цієї книги залишив редакторську роботу в газеті та на сайті, де він загалом пропрацював 15 років, і повністю зосередився на творчості. “Я працюю з ранку до вечора над пригодами Івана Карповича. Взимку працюю і на вихідні, а з весни і до осені по вихідних займаюся традиційним українським спортом: саджаю картоплю і розсаду на городі у батьків”. Письменник розповів, що крім власне презентації книжок, завдання, яке він ставить перед собою як письменник – безпосереднє спілкування з читачами і збір матеріалу для наступної книги про пригоди Івана Карповича Підіпригори.

Автор найкращого запитання до автора отримав вже традиційний приз від фонду «Добротвір» – комплект книжок з автографом автора. Такий комплект отримали у подарунок і Компаніївський технікум ветеринарної медицини, і районна бібліотека Компаніївки, і місцевий музей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар