Автор сучасних українських бестселерів побував у Добровеличківському і Вільшанському районах

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У рамках всеукраїнського літературного туру письменник Владислав Івченко (автор бестселерів про найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригору) зустрівся з учнями Піщанобрідського професійного аграрного ліцею та місцевої школи-інтернату, а також з читачами Вільшанської районної бібліотеки.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, разом з письменником у творчих зустрічах брав участь і редактор всіх його книг – представник видавництва “Темпора” Олександр Стукало.

Редактор розповів, що перша книжка Івченка, яку він редагував, захопила його як читача. Сам автор, відповідаючи на питання гостей, зізнався, що прототипом головного героя став його дідусь Іван Карпович. Та, на відміну від дідуся, герой книг отримав козацьке прізвище та детективний талант, який заводить сищика Підіпригору у карколомні перипетії.

Також Владислав Івченко розповів, що в його наступній книзі Івченка сюжет розгортатиметься на тлі подій 17-18 років, тому під час цієї поїздки Кіровоградщиною, що відбувається за сприяння благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”, автор збирає історичний матеріал для подальших пригод найкращого сищика імперії.

Під час кожної зустрічі автор найкращого питання до письменника отримає у подарунок від благодійного фонду “Добротвір” – книжки з автографом Владислава Івченка. Комплекти книг у подарунок також отримають районні бібліотеки.

Сьогодні ж власниками «Найкращого сищика імперії» з автографом Владислава Івченка стали школярки Анастасія Тритяченко з Піщанобрідського аграрного технікуму та Олександра Діденко з Вільшанки.

Анастасія Тритяченко з книгами, подарованими фондом “Добротвір”

Нагадаємо, завтра, 5 березня, Владислав Івченко відвідає Кіровоград та Компаніївський район. Розклад зустрічей з читачами дивіться тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар