Дочка “міністра ЛНР” вчилася в Кіровограді (ФОТО,ДОКУМЕНТИ)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Дочка самопроголошеного міністра охорони здоров’я терористичної ЛНР Лариси Айрапетян – Оля Черенкова – навчалася в Кіровограді – у Національній льотній Академії на факультеті обслуговування повітряного руху.

Про це повідомляється на сайті «Подробностей».

Також дівчина любить їздити на відпочинок до екзотичних країн. На своїй сторінці ВКонтакте вона охоче ділиться фотографіями з поїздок, а також постить відео зі своєю мамою-терористкою.

Свої поїздки до Луганська Оля називає не інакше як “Мої сепаратистські ночі”, що, втім, не заважає їй проводити більшу частину часу за кордоном.

“Луганськ, тримайся !!! Донбас ніхто не ставив на коліна і нікому поставити не дано !!!” – Типовий статус Олі ВКонтакте.

Мама Черенкової, Лариса Айрапетян, балотувалася на виборах терористів Луганська в керівники самопроголошеної республіки, але програла іншому ватажкові – Ігорю Плотницькому. Мама Олі пройшла тернистий шлях від лікаря батальйону терористів “Зоря” до самого міністра псевдореспубліки.

Мама-міністр постійно скаржиться в інтерв’ю російським каналами на брак медикаментів у Луганську, при цьому її дочка в цей же час позує на тлі гарячих чоловіків у Домінікані.

Айрапетян неодноразово звинувачували в контрабанді ліків і спробі збути лікувальні препарати на території України, але Оля в маму вірить, адже саме завдяки їй вона може вільно подорожувати світом, поки в самому Луганську помирають люди.

Сама Оля активно допомагала мамі і терористам в захопленні адміністративних будівель в Луганську, з цього періоду у неї теж збереглися фото.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар