Різдвяні подарунки для бобринецьких незаможних сімей від кіровоградських благодійників

Активісти громадської організації громадської організації “Фонд “Пробудження”” привезли мандарини, іграшки, солодощі, та одяг для 18 дітей з кількох незаможних бобринецьких сімей.

“Пробудження”, це організація колишніх студентів, активу з 10-15 чоловік, розповів кореспонденту Першої електронної засновник кіровоградської молодіжної громадської організації  Сергій Костенко. Серед успішно реалізованих проектів “Пробудження”  – “Не заважайте дихати”, “Тверезі ігри”, “Обміняй пиво на молоко”.

Наразі розпочато проект “Марафон добрих справ”, розрахований на рік. Перша акція – роздали солодощі в Кіровоградському дитячому будинку. Друга – подарунки до Різдва дітям у Бобринці. Третя найближча – концерт на підтримку солдат АТО. “Наша діяльність не будується за принципом – ми тобі цукерку, а ти нас послухай, – каже Сергій. – Ми робимо ці акції для себе, для того, щоб навколо щось змінювалося на краще. Щоб прийшло поняття відповідальності за те, як ти живеш, що робиш, в якому середовищі будуть жити твої діти”.

Зінаїда Пирля для Першої електронної
Фото Віталія Москалика

Поширити:

Залишити коментар:

коментар