Від Махна – “Айдару”. Кіровоградці передали воїнам військове авто.

Родина фермерів Махно передала айдарівцям військовий «ГАЗ», придбаний  у військових.


Як повідомляє кореспондент Першої електронної з Новоукраїнки, родина фермерів з Петрівки  передала бійцям добровольчого батальйону «Айдар» автомобіль ГАЗ 66.

Фермер Віктор Махно став власником військової техніки ще років з 10 тому, коли трапилася нагода придбати її у військових. Ремонт автомобіля провели у ремонтно-транспортному підрозділі СТОВ «Степ-Агро», також працівники підприємства обладнали його лавками.

“З початку ведення бойових дій на сході України, з Новоукраїщини  до добровольчого батальйону «Айдар», було доставлено вже 7 УАЗів. Усі машини, крім однієї, яку підірвали разом з бійцями, до цього часу в «строю». Ми навіть не думали, що ця техніка є такою незамінною при веденні бойових дій. Невибагливі УАЗи проходять там, де інші машини пасуть задніх. На них ми вивезли з поля бою не один десяток поранених бійців, на них зручно підвозити бойове спорядження та зброю, вирушати на різні операції.  І хоча загалом на сьогодні у нас є і танки, БТРи, БМП, військова практика засвідчила, що УАЗи наразі є необхідними в кожному армійському підрозділі”,  – розпов кореспонденту Першої електронної Ігор Ревенко з батальйону “Айдар”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар