Хто купить тепловізор для танкістів?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Новоукраїнці культармійці передали 800 гривень, зібраних на виставі, підготовленій аматорами художньої самодіяльності, на потреби бійців, які воюють на Сході країни.

За постійну допомогу землякам подякував танкіст 17-ї танкової бригади Анатолій Панченко, який нещодавно повернувся з передової в короткотривалу відпустку. Військовослужбовець повідомив, що допомога небайдужих людей, волонтерів є найбільш відчутною при вирішення армійських проблем. У той же час армієць звернувся з проханням придбати для бійців його роти тепловізор, наявність якого суттєво покращила б проведення підрозділом бойових дій та сприяла б збереженню життя і здоров’я військових.

Наріз в районі активно ведеться робота, спрямована на забезпечення військових усім необхідним. Чималу допомогу традиційно надають керівник ПАФ імені Ульянова О.Скічко, ТОВ «Нива-Н» та «Зерновик», О.Корінний (ТОВ «Алфікор), підприємці Д.Бойко (ТОВ «Степ-фарм), родини Свірщевських, О.Танський, Г.Юрескул, Л.Сільченко та інші.

Під час чергової координаційної ради новоукраїнці, для більш детального вивчення потреб військовослужбовців-земляків, вирішили провести зустріч керівництва району, міста та волонтерів з батьками, членами родин бійців, які несуть службу в АТО та обговорити з ними питання допомоги військовим, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар