У День Гідності і Свободи в Новоукраїнці вшанували Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

21 листопада у День відзначення Гідності і Свободи представники влади, громадськість та активні містяни вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та героїв, які загинули під час антитерористичної операції поклавши квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.

У своїй промові перед присутніми на покладанні квітів, голова районної ради Валерій Савенко зазначив, що цей день –21 листопада назавжди ввійде історію як день з якого і розпочалася Революція Гідності.

«Під час масових акцій протесту у листопаді 2013 року — лютому 2014 року українці продемонстрували своє прагнення до свободи, європейського життя, своє бажання протистояти корупції та свавіллю. І тепер ті, хто стояв на Майдані і їх побратими відстоюють українську територіальну цілісність і бажання жити у вільній Україні вже на Сході країни. І ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб коли вони повернуться , ми змогли дивитися їм у вічі, не опускаючи очей», – зазначив Валерій Савченко.

Також до громадськості звернувся один із активістів – учасник подій на Майдані Сергій Тараненко, який запевнив присутніх на заході, що зміни, які відбулися, не стали минулим, а вони продовжуватимуться й надалі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар