У Компаніївському районі завершився футбольний сезон (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Компаніївський районний чемпіонат, а також декілька кубкових турнірів подарували жителям району справжню футбольну осінь, під час якої кожна команда провела серію матчів у кращих традиціях європейських чемпіонатів – граючи раз, а то й двічі на тиждень.

Завдяки районному чемпіонату в селі Софіївка прогресивною молоддю відроджена футбольна команда «Юність», яка у 2007 році ставала чемпіоном району, а згодом перестала існувати.

«Усі гравці, які в 2007 році привезли чемпіонський титул до Софіївки, через різні обставини залишили команду. Декілька років футболу у нас не було. Проте підросло нове покоління хороших футболістів, з якими ми вирішили заявитись на турнір. Ми приєдналися до першості в ході сезону, тому грали не заради результату, а для того, щоб набратися досвіду і вже в наступному році гідно виступити на змаганнях», – розповів Першій електронній граючий тренер команди Володимир Покотиленко.

Окрім чемпіонату, софіївська «Юність» також взяла участь у декількох кубкових турнірах, в одному з яких – Павлогірківському кубку пам’яті В. С. Афанасьєва – навіть посіла перше місце.

А днями в селі Мар’ївка відбулось закриття районного футбольного турніру, під час якого команди-учасники завершували сезон традиційним розіграшем кубку пам’яті заслуженого працівника сільського господарства України, колишнього голови правління СВК «Нива» Л.М. Ковтунця. Переможцем став компаніївський «Скіф».

За підсумками сезону чемпіоном Компаніївського району стала мар’ївська «Нива», «срібло» в активі «Скіфу», а «бронзу» здобули гравці «Володаря» (Водяне).

Навесні на команди чекатиме новий, не менш цікавий та насичений на події футбольний сезон, в якому, як показав попередній чемпіонат, не буде хлопчиків для биття і кожен колектив боротиметься лише за найвищі місця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар