В Олександрії пройшли змагання з волейболу та міні-футболу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З нагоди Дня працівників сільського господарства в Олександрії майже одночасно пройшло два цікавих спортивних заходи: традиційний відкритий районний турнір із волейболу та змагання з міні-футболу.

Обидва спортивні заходи кілька років тому започатковані Олександрійською райдержадміністрацією і зараз подивували вболівальників чудовою організацією і запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку, у кожному змаганні.

Що стосується турніру з волейболу, то цього року він проходив у спортивному залі міському Палацу спорту, де за перемогу змагалися чотири команди волейболістів, серед яких були представники як району, так і міста. Арбітром змагань був досвідчений суддя Леонід Курочкін.

Як стало відомо нашому кореспонденту, за підсумками проведеного турніру з волейболу І місце виборола команда Олександрійської райдержадміністрації; ІІ– команда «УкрАгроКому»; ІІІ– міська команда «Перемога» ; IV місце – команда «Нова Прага».

Переможці та призери змагань нагороджені медалями, грамотами й цінними подарунками.

До речі, традиційно спортивний захід підтримали сільгоспвиробники району. Зокрема – СВК ім. Фрунзе, ТОВ «Комінтерн-Агро», ФГ «Олександрівське», ТОВ «Агродар ЛТД», ТОВ «Степ», ТОВ «Колос», ТОВ «Агро-Ток» та інші.

Вісім команд охоче взяли участь у цих змаганнях з міні-футболу., адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї територіальної громади. Тож за перемогу у турнірі поборолися футбольні команди з Комінтерну, Улянівки, Головківки, Нової Праги, Щасливого, Червоної Кам’янки, Дівочого Поля та районного відділу міліції.

Підбиваючи підсумки змагань, директор ДЮСШ «Колос» Юрій Котов зазначив, що турнір пройшов змістовно, до участі в ньому були залучені судді-професіонали, напруженою була практично кожна гра, а також окремо подякував усім учасникам, і разом із начальником управління агропромислового розвитку Олександрійської РДА – Олександром Ткаченком вручив фіналістам пам’ятні медалі, грамоти відповідних ступенів та матеріальне заохочення.

За підсумками змагань I місце посіла футбольна команда «Головківка», II– ФК «Червона Кам’янка», III – ФК «Більшовик» з Ульянівки, IV – ФК «Дівоче Поле». «Кращим гравцем турніру» визнали представника команди «Більшовик» Дениса Вознюка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар