Свято серця і душі пройшло в Олександрії (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Святковий концерт з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва пройшов в затишній залі Олександрійського районного будинку культури.

Немов у великому родинному колі зібралися сільські бібліотекарі, директори будинків культури та сільських клубів, працівники музичних шкіл, аматори народного мистецтва району, всі ті, хто своєю творчістю й талантами звеличує наш рідний край.

На цьому прекрасному святі гармонійно перепліталися нотки смутку і радості, щастя і печалі. Тут звучала пісня, без якої культпрацівники і не уявляють свого життя, лунали вірші, вистачало дотепного гумору і веселого танку.

Розпочалося свято вітанням начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Ніни Воропаєвої. Наголошуючи на досягненнях культпрацівників, вона вручила грамоти й подяки відділу культури і туризму Олександрійської РДА. Її слова прозвучали по особливому тепло, у промові вона згадала тих, хто зараз працює поряд з нею, і кого вже немає. А наостанок подякувала всім за вміння дарувати людям радість, нести культуру до кожного серця, кожної душі, і разом з тим, примножувати велич нашої олександрійської землі.

Продовжився захід хвилиною мовчання на знак шани й світлої пам’яті загиблих в АТО олександрійців. Полеглому бійцю Олександру Козенку, який був солістом хореографічного колективу «Авантюрин», що працює при РБК, приурочили зворушливий танцювальний номер. До слова запросили й матір Героя – Віру Козенко.

Кажуть, що свято є справжнім тоді, коли співає душа і бринить серце. З такими відчуттями, напевно, кожен цього дня залишав концертну залу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар