На Завадівці буде дешева вода, вуличне освітлення і крита автобусна зупинка?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Секретар міської ради Іван Марковський обіцяв жителям Завадівки зробити освітлення вулиць, встановити криту автобусну зупинку і встановити тариф на воду менший, ніж в Кіровограді.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, про це йшлося під час зустрічі І. Марковського з мешканцями Завадівки, яка відбулася вчора, 8 листопада.

Воду на Завадівку до житлових будинків подає вже багато років Шахта “Інгульська”, яка власними силами видобуває її із Северинівських свердловин. Досі вартість води складала 2,87 грн. за кубічний метр, що завдає збитків підприємству, переконує директор шахти Равіль Агліулін. За його розрахунками вартість водопостачання насправді складає 10,12 грн. Машканці Завадівки не погоджуються на такий тариф.

Іван Марковський запевнив людей, що не підпише жодного рішення щодо збільшення тарифу без погодження його з громадою. Також він пообіцяв віднайти резерви, які дозволять зменшити видатки та сформувати тариф нижчий, ніж діє сьогодні у Кіровограді – 6,05 грн. за кубічний метр.

 Також до кінця поточного року на Завадівці відновлять зовнішнє освітлення по вулиці Мотокросній – це значний обсяг робіт. А ще люди звернулися з проханням облаштувати на Мотокросній криту автобусну зупинку. Тут на маршрутки очікують багато літніх людей, батьки з дітьми і в негоду їм немає де сховатися. За два тижні така зупинка буде тут стояти – відповідне доручення профільному управлінню вже надане.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар