У Кіровограді влаштували змагання для бізнес-леді (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Восьмеро успішних елегантних кіровоградок позмагалися за звання бізнес-леді у конкурсі «Пані Бізнес – 2014», який відбувся вчора в одному з нічних клубів міста.

Чотири виходи на сцену – чотири незабутніх образи. Різні за віком, вподобаннями і сферою діяльності, чарівні жінки вкотре довели кіровоградській публіці, що можна бути щасливою мамою, гарною дружиною та успішною бізнес-леді одночасно.

Панянки однаково ефектно демонстрували глядачам і стримані ділові костюми, і мілітарі-образи. До речі, воєнна тематика на конкурсі була обрана не випадково і носила не лише естетично-стилістичний, а й практичний характер – заохочувала присутніх зробити благодійний внесок на підтримку кіровоградських військових. Проте за вечір організаторам вдалося зібрати всього лише 2 тис. грн.

На презентації талантів кіровоградські бізнес-леді показали не лише свої вміння, а й активну громадську позицію. Крім дизайнерського одягу, зачісок, манікюру, красуні дарували публіці хвилинки патріотизму. Яскраве народне вбрання і душевна українська пісня не одноразово гріли серце глядачів зі сцени. Але найбільше вразила робота Руслани Рубан: боді-арт в підтримку миру, що намалювала конкурсантка на спинах молодих хлопців. Зрештою саме їй журі присудило номінацію «Пані Бізнес – 2014 Талант».

Завершував конкурсну програму вихід у вечірніх сукнях. Варто зазначити, що переможців, як і переможених, на «Пані Бізнес – 2014» не було, адже кожна конкурсантка по-своєму чарівна, прекрасна, успішна.

Всі учасниці конкурсу були відзначені в різних номінаціях:
1.Олена Важайло – «Пані Бізнес-2014 Чарівність»
2. Наталія Ткаченко – «Пані Бізнес-2014 Ніжність»
3. Тетяна Шепеленко – «Пані Бізнес-2014 Артистизм»
4. Ольга Чайка – «Пані Бізнес-2014 Гламур»
5. Анастасія Шаповал – «Пані Бізнес-2014 Індивідуальність»
6. Олена Маслова – «Пані Бізнес-2014 Глядацьких симпатій»
7. Руслана Рубан – «Пані Бізнес-2014 Талант»
8. Олена Козачинська – «Пані Бізнес-2014 Вишуканість»

Настя Лісовська для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар