Кіровоградське підприємство придбало 10 шоломів для військових

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кошти на придбання 10 шоломів італійського виробництва зібрали для мобілізованих до лав Збройних сил України енергетиків працівники ПАТ «Кіровоградобленерго».

Нині це спорядження користується великим попитом, у багатьох випадках товар потрібен терміново, більшість покупок здійснюється в мережі Інтернет. Словом, виникли всі умови для процвітання нечистих на руку інтернет-ділків. Були випадки, коли люди отримували службами доставки шоломи, які, як то кажуть, «біля кевлару лежали», або просто не отримували нічого.

Найкращі шоломи виготовляють в Бельгії, Великобританії та Італії. Знайти необхідну кількість якісних шоломів в одного продавця дуже складно, зазвичай продають по декілька штук. Купувати кота у мішку не хотілося, повідомляють Першій електронній з прес-служби підприємства, тож однією з вимог до потенційного продавця було надання можливості попередньо оглянути товар на складі. Відмовилися також брати шоломи, бувші в користуванні.

Також для мобілізованих працівників закупили 20 комплектів термобілизни.

Централізованим збором коштів для закупівлі військового спорядження на підприємстві не обмежуються. Зокрема, працівники Олександрійського району електричних мереж з власної ініціативи компенсували родині мобілізованого до лав ЗСУ колеги витрати на придбання шолома й бронежилета.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар