На мітингу вимагали звільнення голови Світловодської РДА (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Мітинг, скликаний окремими депутатами районної ради та громадською радою при світловодському міськвиконкомі відбувся минулої п’ятниці біля Світловодської РДА і райради. Учасники зібрання, голова громадської ради Михайло Касьянов (президентства В. Ющенка очолював Світловодську РДА), депутати райради Ігор Кузьменко та Володимир Пашагорьєв, сільські освітяни піддавали критиці роботу голови місцевої РДА, члена ВО «Свобода» Руслана Степури, який наразі перебуває у відпустці, балотуючись кандидатом у нардепи по 102 виборчому окрузі, за різке погіршення соціально-економічного стану Світловодського району.

Зокрема районні депутати розповіли громадськості про те, як на останній сесії 3 із 4 голів комісій райради визнали роботу районного очільника незадовільною.

Під час виступів комуністи мало не побилися з націоналістами. До бійки не дійшло – втрутився міліційний наряд й опонентів розвели. Після цього учасники мітингу прийняли резолюцію, в якій зокрема міститься вимога до голови Кіровоградської ОДА порушити питання перед Президентом України щодо звільнення Руслана Степури з займаної посади.

Віталій АСАУЛЕНКО для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар