Воїну АТО з Ульяновки потрібні кошти на протези (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

28-річний викладач Олександр Чалапчій (м. Ульяновка Кіровоградської обл.) із зони АТО повернувся без ніг, втім, не впадає у відчай і не втрачає оптимізм. Боєць мріє про нові штучних ногах, щоб швидше повернутися в своє рідне училище і знову навчати дітей.

Його дружина чекає на другу дитину. Олександр каже – хвилюється за рідних, а не за себе, йдеться в сюжеті ТСН.

Під час революції був на Майдані, коли почалася військова агресія з боку Росії сам пішов до військкомату. Отримав повістку і одразу в АТО. Каже – не зміг всидіти вдома, коли його студенти воюють на сході.

28 вересня разом зі своїм товаришем Олександр перебував на блокпосту, в селищі Ленінське Луганської області. Військові вранці побачили людей і пішли подивитися хто вони. В цей момент поруч з бійцями розірвалася міна. Хлопець перетягнув собі ноги доповз до рації і покликав на допомогу. Товариші затягли бійця в машину і відправили до лікарні в Дзержинськ. Але там врятувати ноги лікарям не вдалося.

Зараз Чалапчій в київському військовому госпіталі. Думати про те, що трапилося немає часу – зізнається поранений. У бійця скоро народиться друга дитина. Тому всі думки Сашка про швидке одужання і турботу про сім’ю. Хлопець мріє стати на ноги і якомога швидше повернутися в рідне училище.

Далі Олександра чекає тривала реабілітація і дороге протезування. Оплатити сучасні протези сім’я сама не в змозі. Тому родина звертається до всіх небайдужих людей і просить підтримати бажання молодого бійця і молодого батька повернутися до повноцінного життя.

За реквізитами звертайтесь до редакції.

 За матеріалами ТСН

Поширити:

Залишити коментар:

коментар