Більше 230 новоукраїнців беруть участь в АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Понад 230 мобілізованих новоукраїнців, добровольців та контрактників беруть участь у бойових діях на сході України. Таку цифру озвучив районний військовий комісар Валерій Мілінчук на черговому засідання координаційної ради, яка проходила в Новоукраїнці. Забезпечення їх військовим обмундируванням, теплими речами, екіпіровкою і надалі лишається першочерговим завданням місцевої влади та волонтерів.

Власне засідання координаційної ради традиційно розпочалося з передачі зібраних волонтерами та громадою коштів на потреби земляків, які беруть участь в АТО, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Звітуючи про проведену за минулий тиждень роботу, голова районної ради Валерій Савенко наголосив – за кошти зібрані учнями гімназії на шкільному ярмарку та здані бібліотекарями волонтери придбали радіостанції. Також, землякам, які прибули у відпустки, та їх батькам було передано зимовий одяг, термобілизну та взуття.

На сьогодні є актуальним питання з придбання розгрузок та теплого верхнього одягу для частини новоукраїнців, які теж звернулися за допомогою до волонтерів.

Заступник голови РДА Наталія Степаненко ознайомила присутніх з програмою підтримки рідних загиблих, інвалідів та учасників АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар