Власникам незаконно встановлених тимчасових споруд дали шанс демонтувати їх добровільно

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 9 жовтня, відбулося чергове засідання комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Васильченка.

Члени комісії заслухали представників управління містобудування та архітектури, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового населення, які надали інформацію щодо відсутності дозвільних документів на винесені на розгляд комісії торговельні об’єкти.

Ураховуючи наведені факти, комісія вирішила запропонувати власникам (користувачам) тимчасових споруд (павільйонів) здійснити добровільний демонтаж та привести місце їх попереднього розміщення в належний стан з відновленням благоустрою. В разі не виконання рекомендацій, або не надання підтверджувальних документів на право здійснення підприємницької діяльності з тимчасових споруд (павільйонів), буде виноситись рішення про примусовий демонтаж незаконно розміщених споруд, повідомляють Першій електронній з прес-служби КМР.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар