До Кіровограда приїхала віце-президент міжнародної організації AIESEC

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ініціативна група міжнародної молодіжної організації приймає гостей з «верхівки» організації – до Кіровограда приїхала віце-президент AIESEC-Україна Вікторія Набока. Протягом двох днів пані Вікторія ділитиметься досвідом із кіровоградською групою студентів, яка почала свою роботу з розвитку AIESEC у Кіровограді кілька місяців тому.

Як повідомила Першій електронній віце-президент AIESEC-Україна Вікторія Набока, зараз організація працює над розвитком діяльності у нових містах України. «Я приїхала до Кіровограда, щоб познайомитись із групою студентів, які в майбутньому зможуть стати локальним комітетом AIESEC у Кіровограді, налагодити співпрацю із найбільшими ВНЗ вашого міста та провести кілька презентацій для студентів. Учора, наприклад, ми зустрілись із групою студентів педуніверситету», – зазначила Вікторія.

Вікторія працює в організації уже більше п’яти років. У неї за плечима президентство локального комітету AIESEC у Луганську, досвід участі у волонтерській програмі за кордоном та реалізація соціального проекту в Україні в якості сторони, яка приймала студентів з Бразилії та Китаю.

Тепер Вікторія приїхала до Кіровограда, щоб поділитись досвідом, розробити стратегію розвитку та привезти документи, які стануть каркасом співпраці AIESEC з ВНЗ Кіровограда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар