Кіровоградські випускники 1976 року випуску завітали до своєї учительки (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Напередодні Дня учителя випускники 1976 року випуску Кіровоградської ЗШ №24 відвідали свого класного керівника ‒ Галину Олександрівну Власову.

38 років тому вони були юними десятикласниками, а сьогодні, у День учителя, дорослі і мудрі – зібралися, щоб згадати свої шкільні роки за переглядом старих фотографій. Народний депутат України Станіслав Березкін, учитель-логопед Кіровоградської школи №24 Олена Негребецька, керівник благодійного фонду Катерина Шаповал, учитель Світлана Мороз, інженер-механік Сергій Новіков, підприємці Сергій Климович та Олег Лисенко. Усі вони прийшли з подарунками, квітами і теплими обіймами.

‒ У душі ми залишилися такими, як і в юності. Часто збираємося, спілкуємося, згадуємо шкільні історії. Так час швидко промайнув, ніби ми вчора випускалися, а моєму старшому онукові вже 12 років! – поділився своїми емоціями Станіслав Березкін.

Галина Олександрівна розповідає, що коли молодою вчителькою вперше зайшла до класу із 40 учнів, то була вражена: «Які ж вони малесенькі сиділи за партами. А виявилося, що вони хороші діти, жодного бешкетника серед них не було! З ними я провела свою молодість, а зі мною вони подорослішали і стали на шлях дорослого життя».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар