У Долинській викрили розповсюджувача опію

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники Долинського райвідділу міліції викрили у розповсюдженні опію 34-річного місцевого жителя. Чоловік підозрюється у виготовленні та збуті наркотичного засобу мешканцям міста та району. У ході проведення оперативно-розшукових заходів задокументували факт збуту неодноразово судимим чоловіком 1,5 мл зілля.

Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні зловмисника було виявлено та вилучено медичний шприц з рідиною коричневого кольору, частину грошей, отриманих чоловіком від злочинної діяльності, а також посуд із залишками наркотичної речовини та приладдя для виготовлення наркотиків. Згідно висновку експертів, вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – опієм ацетильованим.

За такі дії йому загрожує від шести до десяти років ув’язнення.

– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ««Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»» Кримінального кодексу України, – повідомляє начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар. – Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу – арешт”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар