Мертвого і двох непритомних знайшла жителька Кіровограда

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали двох кіровоградців, причетних до кількох кримінальних правопорушень.

Менше ніж за добу зухвалі зловмисники не лише нанесли тяжкі тілесні ушкодження трьом місцевим жителям, а й пограбували перехожого. За такі дії їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції зателефонувала жителька обласного центру й повідомила про те, що на одній з вулиць вона помітила трьох непритомних людей.

За вказаною адресою відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції виявили на землі чоловіків віком від 34 до 45 років з численними тілесними ушкодженнями. По приїзду лікарів двох потерпілих з було терміново госпіталізовано до лікарні. На жаль, життя ще одного 37-річного кіровоградця медикам врятувати не вдалося. Внаслідок отриманих тяжких травм голови та крововиливу чоловік помер на місці пригоди.

А тим часом, оперативники негайно почали пошуки осіб, причетних до даного кримінального правопорушення. У результаті вжитих першочергових слідчих дій «за гарячими слідами» підозрюваних було затримано. Злодіями виявилися двоє родичів 44-х та 18-ти років.

Згодом працівникам слідчого відділу стало відомо, що старший із підозрюваних, перебуваючи напідпитку, на ґрунті ревнощів до своєї колишньої дружини, вчинив разом зі своїм молодшим родичем бійку з потерпілими. Та на цьому кривдники не зупинилися. Прямуючи вулицею, чоловіки пограбували перехожого, відібравши у нього мобільний телефон і срібний ланцюжок. Однак далеко втекти та розпорядитися на власний розсуд «здобиччю» грабіжникам не вдалося. Працівники міліції затримали їх. Награбоване – телефон та ланцюжок потерпілого – вилучено.

До речі, молодший із зловмисників вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

– За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж», – повідомив начальник Кіровоградського МВ Юрій Ткаченко. – Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Триває розслідування.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар