Жителі Новоукраїнки назвали райвідділ міліції “Другою Врадіївкою” (ВІДЕО, ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

27 вересня у Новоукраїнці  біля приміщення районного відділу міліції та прокуратури відбувся мітинг, учасники якого вимагали негайного звільнення керівного складу райвідділу міліції, слідчого відділення та працівників ДАІ району.

Загалом, на мітингу були присутні понад 100 новоукраїнців. Більшість з учасників – люди, які, за їх словами постраждали від суддівської системи чи новоукраїнських правоохоронців, прокуратури.

За словами мітингувальників, вказані ними особи причетні до корупційних дій, фальсифікації справ, хабарництві та інших злочинів.

Свої вимоги в письмовій формі, з вказуванням конкретних прізвищ правоохоронців, учасники акції виклали у зверненні до Міністра внутрішніх справ А.Авакова та начальника УМВС України в Кіровоградській області А.Вітюка. вказавши конкретний термін очікування  вжиття заходів: до 5 жовтня 2014 року. Всі постраждалі від неправомірних дій правоохоронців, прокуратури та суддів поставили у вимозі свої підписи.

Серед учасників акції були і ті, хто стояв на захисті людей в формі. Це їх рідні та колишні працівники міліції. До речі, саме вони –пенсіонери і стали по іншу сторону барикад. Бо ж ніхто з нинішнього керівництва райвідділу до людей так  не вийшов.

Участь в мітингу взяли і представники формування «Самооборони Майдану» в Кіровоградській області. Вони ж і привезли плакати: «Президент зверни увагу на Кіровоград» та «Новоукраїнка друга Врадіївка» та юриста, до якого звертались за допомогою скривджені новоукраїнці.

Відео Першого Національного каналу. Фото Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар