На честь підполковника Мамадалієва, який загинув в АТО, назвали вулицю в Новоукраїнці

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
підполковник В. Мамадалієв

У Новоукраїнці назву провулку Панфілова змінили на вулицю Володимира Мамадалієва – підполковника ЗСУ, який героїчно загинув під час проведення антитерористичної операції на Сході країни.

Відповідне рішення прийняли депутати Новоукраїнської міської ради. Фінансові витрати на переоформлення документів і виготовлення адресних покажчиків міська рада взяла на себе.

Довідка:

Володимир Гаїбович Мамадалієв народився 14 лютого 1977 року в місті Новоукраїнка Кіровоградської області. У 1994 році вступив до Одеського училища сухопутних військ. Проходив офіцерську службу у бойових частинах Сухопутних військ, у штабі 6 армійського корпусу та оперативного командування «Південь». З перших днів проведення антитерористичної операції на сході країни підполковник Володимир Мамадалієв перебував на передовій. 4 липня 2014 року офіцер героїчно загинув під час мінометного обстрілу позицій АТО та штурму блокпосту на горі Карачун під Слов’янськом.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Указом Президента України П.О.Порошенка від 8 серпня 2014 року  підполковника Мамадалієва Володимира  нагороджено Орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар