Кіровоградщина попрощалася з загиблими спецпризначенцями (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 18 серпня, Кіровоградщина попрощалася зі своїми синами – воїнами Групи спеціального призначення роти СпП загону СпП військової частини Польова пошта В-2336, які загинули смертю хоробрих за свободу і незалежність рідної країни – Богданом Каравайським, Максимом Бендеровим та Іваном Марковим.

Командир відділення молодший сержант Богдан Ігорович Каравайський (1990 р.н.) не уявляв себе без служби в ЗСУ, без професії, яку він любив. Товариші завжди питали у нього поради, дослухалися. Богдан був веселої вдачі, постійно випромінював позитив.

Для старшого розвідника Максима Васильовича Бендерова (1990 р.н.) служба у війську була життєвим покликанням, а у військовому колективі він знайшов багато друзів. Як спортсмен Максим не раз захищав честь свого підрозділу на змаганнях. Товаришам по службі він навіки запам’ятається поглядом своїх спокійних очей, у яких світилася велика життєва сила.

Розвідник-кулеметник Іван Анатолійович Марков (1993 р.н.) любив свою професію – професію військового. Івана любили і поважали у колективі, бо і сам він умів товаришувати і любити. Він запам’ятався своїм бойовим побратимам тим, що не любив багато говорити попусту – кожне його слово було обдуманим і влучним, а його щирі жарти завжди підіймали настрій.

Молоді герої не словами і крилатими гаслами довели, що люблять свою Батьківщину, а віддавши життя за Україну.

Прощаючись з бойовими побратимами, заступник командира загону по роботі з особовим складом в/ч Польова пошта В-2336 майор Петро Миколайович Герасим’як зазначив: «Немає таких слів, щоб висловити нашу скорботу до кінця, немає таких сліз, щоб виплакати нашу скорботу до кінця. Хлопці загинули, але вони залишилися в наших серцях справжніми спецназівцями, які любили свою роботу і вміли її виконувати добре. Вони залишаться в наших серцях чудовими людьми. Людьми з великої букви. Вічна пам’ять Вам і царство небесне!».

Нагадаємо, бійці Кіровоградського 3-го окремого полку спецпризначення загинули 15 липня внаслідок мінометного обстрілу терористами поблизу с. Ізварино Луганської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар