Освітяни Голованівського району придбали амуніцію для військових (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Майже 20 тис. грн. зібрав начальник відділу освіти Голованівської РДА Михайло Коломійчук для того, щоб підтримати своїх захисників – Олега П. з Голованівська та Андрія Д. з села Люшньовате.

Як розповів Першій електронній Михайло Коломійчук, колишній учень Голованівської ЗОШ звернувся до своїх учителів з проханням допомогти у придбанні прибору нічного бачення.

Тоді начальник відділу освіти попросив усіх колег з закладів соціальної сфери району підтримати молодого бійця Олега і прикордонника Андрія. «Нашою метою було зібрати 7 тис. грн. на два прибори нічного бачення, але врешті вдалося зібрати втричі більшу суму – майже 20 тисяч!», – розповів М. Коломійчук.

Майже вся сума – понад 16 тис. грн. – це пожертви педагогів Голованівщини, працівники районного Центру зайнятості зібрали для військових 665 грн., з закладів культури надійшло 300 грн., решту з загальної суми – доклали лікарі й інші небайдужі мешканці райцентру.

Завдяки цьому М. Коломійчуку вдалося придбати для військових не тільки прибор нічного бачення, а й бронежилети 4-го класу і кевларові каски.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар