“Тривожна кнопка” для навчальних закладів

Питання безпеки у дошкільних навчальних закладах міста обговорили на робочій зустрічі у Кіровоградському міському відділі міліції.


Зустріч з питань безпечного перебування дітей у навчальних закладах обговорювали у Кіровоградському міському відділі міліції т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса, в.о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського МВ УМВС в області Оксана Кондрашенко, начальник центру технічної охорони Управління ДСО при УМВС в Кіровоградській області Леонід Писменюк та завідуючі дошкільними навчальними закладами міста Кіровограда.

Про це повідомили Першій електронній у прес-службі Кіровоградського МВ УМВС в області.

На сьогоднішній день «тривожна кнопка» – один із найефективніших засобів захисту та максимально швидкого реагування фахівців. Охоронна система представляє собою встановлення «кнопки» термінового виклику правоохоронців. В результаті її спрацювання на місце події за лічені хвилини приїжджає наряд міліції.

– Встановлення даної системи дає змогу не лише забезпечити безпеку вихованців та педагогічного колективу навчального закладу, а й вберегти їх від таких кримінальних правопорушень як крадіжки матеріальних цінностей, пошкодження майна, пограбування та інші – зазначив т.в.о. начальника міськвідділу міліції Сергій Коса.

– Наразі планується підключити до «тривожної кнопки» усі дитячі садочки обласного центру, а згодом й усі навчальні заклади міста – зазначив  представник Державної служби охорони Леонід Писменюк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар