Депутати придбали бронежилети та каски кіровоградським бійцям

100 бронежилетів та 80 кевларових каски, закуплених за кошти народних депутатів та депутатів Кіровоградської обласної ради від “Батьківщини”, передали сьогодні бійцям кіровоградського батальйону територіальної оборони 34.

Передача амуніції відбувається у місці дислокації 34-го батальйону територіальної оборони в Кіровоградській області.

Каски італійського виробництва вартістю 2100 грн та бронежилети вартістю 3200 грн на загальну суму 450 тис грн перед передачею бійцям було попередньо перевірено шляхом відстрілювання на військовому полігоні. Сьогодні до кінця дня амуніція буде отримана кіровоградцями на Сході.

Як повідомив кореспонденту Першої електронної командир першої спеціальної бригади територіальної оборони полковник Сергій Сірченко, кіровоградські військові, які несуть службу в зоні АТО, отримують вже другу партію амуніції. Для того, щоб повністю забезпечити засобами захисту усіх військових батальйону, потрібні ще 80 комплектів.

На зустрічі з кіровоградськими воїнами присутні народні депутати Сергій Соболев та Володимир Яворівський і голова облради Олександр Чорноіваненко. Cергій Соболев повідомив, що наразі депутати планують придбати прилади нічного бачення для наших військових. Потреба у 80 комплектах амуніції для  34-го батальйону територіальної оборони буде вирішена у рамках програми фінансування Кіровоградською обласною радою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар