Лідер донецьких сепаратистів веде бізнес у Кіровограді?

Цілком можливо, що розміщуючи рекламу на білбордах у Кіровограді, ви несвідомо фінансуєте лідера сепаратистів, самоназваного “народного губернатора” Павла Губарева.

Такий висновок можна зробити з профілю Павла Губарева в професійній мережі LinkedIn.

На своїй сторінці у мережі “Вконтакте” Губарев також вказує у якості своєї сторінки офіційний сайт РА “Патісон”.

Державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр», що є технічним адміністратором єдиних та державних реєстрів, розпорядниками яких є Державна реєстраційна служба України та Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, вказує, що засновниками цього підприємства є Гелюненко Анатолій з розміром внеску до статутного фонду  18 600 грн та Губарев Павло Юрійович з розмір внеску до статутного фонду 55 800 грн. Підприємство зареєстровано у  Донецькій області, місто Донецьк, по проспекту Таманському, будинок 20, офіс 12.

Керівником підприємства у Єдиному державному реєстрі значиться Павло Губарев.

Рекламні площини у РА “Патісон” є практично по всій Україні, про що повідомляє сайт рекламної агенції.

Як повідомили нам у РА “Патісон”, у Кіровограді розмістити рекламу на їх білбордах можна на вулицях 50 років Жовтня, Жовтневої Революції, Чорновола, Великій перспективній, Жадова, просп. Університетський, виїзди-в’їзди до міста, на Олександрійському шосе, Родімцева, 40 років Перемоги, Г.Сталінграда, Волкова, Щорса, Короленко, Московській.

Директором підприємства менеджер агенції називає Анатолія Гелюненка.

Коли журналіст Першої електронної зателефонував за номером компанії “Патісон” вдруге, на дзвінок не відповіли, перетелефонували з іншого номера і повідомили про пропущений дзвінок.  На питання, чи має Павло Губарев якесь відношення до їх рекламної агенції, та сама жінка, яка відповідала від імені “Патісона”, нам заявила, що про такого не знає, що це інша компанія, ООО “Гринолдор”, інформація по якій у реєстрі, схоже, відсутня, як відсутній і офіційний сайт, а директором компанії є… Анатолій Гелюненко, директор РА “Патісон”.

На сайті РА “Патісон” залишилося багато цікавої інформації. Наприклад, відео, на якому майбутній самоназваний “народний губернатор” Губарев танцює в костюмі з еполетами разом з колективом рекламної агенції:


(0:50 сек. відео)

або фото:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар