«Супербабусі» зібрали для військових 1500 грн

Театр мод «Madina-style» організував конкурс «Супербабуся», щоб показати кіровоградцям, що життя продовжується, і зараз, як ніколи, важливо єднатись. Під час конкурсу працювала благодійна ярмарка, на якій збирались кошти для кіровоградських військових.

Як повідомила Першій електронній постановник конкурсу Олена Дощанська, у конкурсі взяли участь 11 кіровоградських бабусь. «Мала приїхати учасниця із Севастополя. Це дуже енергійна і активна бабуся. Незважаючи на свій вік, вона захоплюється стрибками з парашутом, бігає, займається спортом. Вона часто телефонувала, щоб дізнатись чи не змінились умови конкурсу, проте через ситуацію в країні не змогла приїхати до Кіровограда» – зазначила Олена Дощанська.

Конкурс відкрився танцювальним номером, наприкінці якого із пазлів на сцені склали карту України – єдиної країни, враховуючи Крим. Коли карта з’явилась на сцені, глядачі піднялись зі своїх місць і зааплодували. Шквал емоцій викликав також енергійний рок-н-рол від однієї з учасниць та досвідченого психолога. Запалили публіку не по-дитячому.

Після конкурсу зібрані під час благодійної ярмарки 1583 грн були передані відомому серед кіровоградців волонтеру Олексію Тітову, який займається збором коштів на потреби військових. «Протягом останнього місяця нашим бійцям було закуплено амуніцію та речі першої необхідності на суму близько пів мільйона. Ці кошти будуть витрачені для нашого третього полку спецпризначенців. Вони зараз знаходяться в такому місці, куди важко дістатись цивільним,» – сказав Олексій та закликав звертатись до нього у Фейсбуці, щоб об’єднати сили та допомогти нашим військовим.

«Супербабусею» стала Ольга Писаковська, яка до того ж зібрала найбільше коштів для військових. «Моє натхнення – це моя родина. Я їх всіх дуже люблю» – ділиться секретом молодості супербабуся.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар