За рейдерів з Новоархангельського району заступився народний депутат

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обрано міру запобіжного заходу 6-ом особам, які обвинувачуються у позбавленні волі керівника сільськогосподарського підприємства Новоархангельського району.

Згідно ухвал Новоархангельського районного суду відносно 4 учасників злочину обрано запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внесення застави, відносно 2 інших підозрюваних – домашній арешт та особиста порука. На поруки зловмисників взяв народний депутат України та його довірена особа (їхніх імен в Прокуратурі не розголошують, ред.).

Після вивчення законності прийнятих судом ухвал прокуратурою буде вирішено питання щодо їх оскарження до апеляційної інстанції.

Нагадаємо, 6 липня 2014 року вказані особи, на чолі з організатором, позбавили волі керівника сільськогосподарського підприємства Новоархангельського району та вимаганли від нього передачі прав на зібраний урожай і майно. Їм перешкодили місцеві селяни. В ході проведення слідчих дій у підозрюваних вилучено: три автомати «АКМС-74» та один «АКСУ», шість пістолетів, наступальну гранату «РГД-5», саморобний вибуховий пристрій та інше.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар