Лже-Азовці, які напали на фермера з Новоархангельського району, насправді просто заблукали

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Особи, які намагалися здійснити рейдерське захоплення сільськогосподарського підприємства села Покотилове Новоархангельського району, стверджують, що їхали до Мелітополя і просто заблукали.

Про це сьогодні, 7 липня, під час апаратної наради в ОДА повідомив голова облдержадміністрації Олександр Петік, передає кореспондент Першої електронної.

За його словами, з 50 осіб лже-Азовців (за даними прокуратури – 40) по кримінальній справі шестероо проходять, як підозрювані, а інші – як свідки.

До Покотилова рейдерів привіз чоловік на прізвище Андрєєв. Місцеві мешканці запевнили правоохоронців, що він намагався очолити підприємство незаконним способом. Це було підтверджено і результатами експертизи, яка показала, що Андрєєв використав підроблені документи з метою заволодіння цьогорічним врожаєм.

Нагадаємо, вчора, 6 липня, до Покотилова прибули невідомі озброєні особи, які представились спецбатальйоном МВС України «Азов» і намагалися вчинити рейдерське захоплення місцевого сільгосппідприємства. Зловмисників затримали селяни, які заблокували виїзд і викликали правоохоронців.

Встановлено, що вказані особи не мають жодного офіційного документу, який підтвердив би їх приналежність до  «Азову». У них вилучено 4 автомати, холодну зброю, вибухівку, амуніцію, бронежилети та ін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар