Визволяти бійців лже-Азову приїде “Братство” Дмитра Корчинського?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На зустріч до прокурора Кіровоградської області обіцяє приїхати не лише 500 осіб з Дніпропетровського Правого Сектору, а й члени всеукраїнської політичної партії “Братство”, яку заснував і очолює Дмитро Корчинський (журналіст, телеведучий, громадський і політичний діяч).

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Кіровоградської ОДА Олександр Петік.

За його словами, до обласного прокурора сьогодні зателефонував чоловік, який представився Корчинським, і обіцяв приїхати до Кіровограда, щоб “визволити” від правоохоронців  “бійців” (рейдерів, які назвалися членими батальйону “Азов”, ред.).

Довідка:«Братство» — українська політична партія, яку створив Дмитро Корчинський. Зареєстрована від Мін’юсту 5 серпня 2004 року, свідоцтво № 99-п.п.

У президентських виборах 2004 року Дмитро Корчинський брав участь як кандидат. Після першого туру став на бік Віктора Януковича.Після перемоги Віктора Ющенка «Братство» Корчинського об’єдналося з ідеологічно чужою Прогресивно-соціалістичною партією Наталії Вітренко та виступало проти руху нової влади до НАТО та зближення із США та ЄС. За словами Корчинського, до їх новоутвореної опозиції мали приєднатися Партія регіонів та СДПУ(о). Разом з Олександром Дугіним та Наталією Вітренко входив до Вищої Ради українофобського «Міжнародного Євразійського Руху». У зв’язку з антиукраїнською діяльністю цієї організації «Братство» Дмитра Корчинського оголосило в жовтні 2007 року про припинення співпраці з нею

Поширити:

Залишити коментар:

коментар