“Правий сектор” вилучив у підприємства близько 1,5 млн грн на власні потреби

Затримані СБУ члени “Правого сектора”, які захопили територію нафтопереробного підприємства «Тріумф» у Долинській, встигли вилучити з сейфу збиткового підприємства  1 мільйон 460 тисяч гривень готівкою та готувалися вивезти близько 20 тонн пального для потреб організації.

Також джерела Першої електронної повідомили, що до моменту затримання члени “Правого сектору” з Дніпропетровська встигли взяти у виконуючого обов’язки керівника підприємства заяву про відсутність претензій до них.

Зброя, яку вилучили у 9 громадян України, була не зареєстрованою, країна її походження не ідентифікована правоохоронцями.

Факт вилучення готівки підтвердив і голова ОДА Олександр Петік під час брифінгу. Він зазначив, що на місці події перебували керівники усіх правоохоронних органів області, крім керівника обласної міліції Анатолія  Вітюка, який перебуває в зоні проведення АТО на Сході країни. В процесі переговорів з нападниками антитерористична операція в Долинській під керівництвом начальника Управління СБУ в Кіровоградській області Сергія Шульги була перекваліфікована у “розбійний напад”. Наразі розслідування обставин справи знаходиться у компетенції УМВС в Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар