Рейдерське захоплення Долинського нафтопереробного заводу (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Питання рейдерського захоплення Долинського нафтопереробного заводу ймовірно залишилося не вирішеним.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, який перебував на місці події протягом всього дня (25 червня), переговори з рейдерами допомагали вести голова Кіровоградської ОДА Олександр Петік та прокурор Кіровоградської області Сергій Жолонко.

За повідомленням прес-служби обласної прокуратури 9 осіб, які захопили НПЗ,  близько 16 год. роззброїли та затримали. Проте, як вдалося з’ясувати кореспонденту Першої електронної, озброєні рейдери продовжували контролювати підприємство.

Також не знайшла підтвердження розповсюджена в ЗМІ інформація про те, що всіх працівників пообіді евакуювали з заводу: за словами учасників подій, персонал продовжував працювати у звичному режимі, але з новою охороною (начальника охорони НПЗ на територію підприємства не пропустили).

Ситуацію намагався розяснити голова Долинської РДА Олександр Ромащенко (на відео), але зізнався, що не володіє повним обсягом інформації. В той же час голова облдержадміністрації Олександр Петік, який з 10 год. ранку перебував на підприємстві і спілкувався з рейдерами, врешті відмовився давати коментарі журналістам.

Нагадаємо, вчора о 5 год. ранку спецпідрозділ Правого Сектору “Січ” захопив Долинський НПЗ, посилаючись на те, що його власником є нардеп-регіонал Руслан Циплаков, який фінансує сепаратистський рух на Донбасі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар