Долинське нафтопереробне підприємство вже 10 годин в облозі. ФОТО з місця події

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Долинське нафтопереробне підприємство «Тріумф» вже 10 годин під контролем невідомих озброєних осіб, які позиціонують себе, як «Правий сектор», хоча це не знайшло підтвердження в обласному осередку організації.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, який знаходиться на місці події, підприємство наразі оточили підрозділи «Альфи», ВДСО (Відділ державної служби охорони), колишнього «Беркуту», а також рятувальники з Долинської, Новгородки, Устинівки.

Рятувальники чекають на подальші вказівки, одягнувши спеціальні тепловідбиваючі костюми. Наразі пожежники привезли воду та продукти харчування для тих, хто чергує біля «Тріумфу».

Окрім цього, як передає кореспондент Першої електронної, служба автомобільних доріг в області повністю перекрито рух транспорту на в’їзді до Долинської з боку села Молодіжне.

Під стінами підприємства говорять, що відбулося звичайне рейдерське захоплення – завод продовжує працювати, але з новою охоронною фірмою. Наразі тривають переговори між силовиками і тими, хто захопив «Тріумф».

Незабаром чекайте на відео з місця події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар