Голова Олександрівської РДА пообіцяв більше не підвищувати голос на вчителів

Голова Олександрівської районної адміністрації Сергій Шпирка у присутності заступника голови облдержадміністрації Віти Атаманчук та директора департаменту освіти та науки облдержадміністрації Ельзи Лещенко, які прибули в Олександрівку для розгляду скарги педагогів, після довгих дебатів пообіцяв більше не підвищувати голос на вчителів та не звільняти з займаної посади начальника відділу освіти РДА Федора Шаповала.


Як вже повідомляла Перша електронна, конфлікт між освітянами Олександрівщини та головою райдержадміністрації почався ще у кінці травня на нараді. Звіт про неї, який, на думку вчителів, містив безпідставні звинувачення і образи на їх адресу, опублікувала у районній газеті «Вперед» дружина голови райдержадміністрації Оксана Шпирка, яка не є ні штатнім, ні позаштатнім працівником редакції. “Районка” надала право висловитися на шпальтах і освітянам, хоча опублікувала лише два з одинадцяти матеріалів, що були написані на підтримку позиції педагогів.

Скаргу про негативну поведінку голови районної державної адміністрації під час наради та необ’єктивну статтю його дружини, освітяни адресували в облдержадміністрацію. Під час розгляду претензій освітян до голови РДА Сергій Шпирка переклав відповідальність за публікацію на свою дружину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар