В Кіровограді зняли інформаційні відеоролики для населення на випадок екстремальних ситуацій

Громадська організація «Спільна дія» завершила зйомки циклу з 5 інформаційно-освітніх відеороликів для населення на випадки екстремальних ситуацій. Автором ідеї став народний депутат України Станіслав Березкін; він також підтримав фінансово зйомки та монтаж.

Сюжети роликів підготовлено та відзнято у партнерстві з Управліннями СБУ, ДСНС, УМВС України в Кіровоградській області, Антитерористичним центром при УСБУ в області, Кіровоградським обласним військовим комісаріатом, управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кіровоградської міської ради. Акторами стали молоді волонтери ГО „Спільна дія”.

Трансляція інформаційно-освітніх роликів почнеться 18 червня 2014 року на каналі «Кіровоград».

Також переглянути ролики можна на Інтернет-порталі YouTube:
„Неспокійні часи: найперші поради”
„Якщо Ви опинилися в центрі масових заворушень”
„Як діяти під час обстрілу”
„Якщо Вас взяли у заручники” 
„Захист від терактів” 

«Вся Україна і наша Кіровоградщина переживає нелегкі часи. Мусимо пройти через цей період – і тому маємо бути готовими до всього. Ми створили цикл роликів, щоб дати деякі загальні, але цінні поради людям, які змушені жити в умовах постійного напруження і неспокою. Будемо сподіватися, що розвиток подій на Сході держави не повториться на теренах Кіровоградщини, але в житті краще бути готовим до всього», – зазначив народний депутат Станіслав Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар